Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μου!

Είμαι ψυχολόγος, πιστοποιημένη από το Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος 8719/12-11-2018. Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο ως ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια στο Μαρούσι, στην Αθήνα, εργάζομαι στο Κέντρο Αξιολόγησης, Διάγνωσης και Αποκατάστασης ‘Μονοπάτια Εξέλιξης’ και είμαι συνιδρύτρια της εταιρείας σεμιναρίων ‘Morfogenesis’.

Δουλεύω με ενήλικες, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες που διαπραγματεύονται θέματα όπως διαχείριση αρνητικών ή έντονων συναισθημάτων, χαμηλή αυτοεκτίμηση, δημιουργία και διατήρηση λειτουργικών σχέσεων και υπαρξιακά ζητήματα.

Αν σας κατακλύζουν αρνητικά συναισθήματα ή αν σας απασχολούν θέματα σχέσεων τόσο σε οικογενειακό, φιλικό όσο και σε εργασιακό επίπεδο, ελάτε να εργαστούμε μαζί, να διερευνήσουμε τις αιτίες που συνδέονται με τις δυσκολίες σας και να βρούμε τρόπους για να υποστηρίξουμε την προσωπική σας ανάπτυξη στους τομείς που σας ενδιαφέρει. Η δουλειά μας θα έχει ως αποτέλεσμα να ανακουφιστείτε από τα βαριά και έντονα συναισθήματα, να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Μέσα από τη συνεργασία μας, η κάθε στιγμή θα αποδώσει.

διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή επιπλέον πληροφορία
επικοινωνήστε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο:

+30 697 7368 181

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας Θωμαή Κυριακού MSc  |  Θάσου 10  |  151 25 Μαρούσι  |  Αθήνα  |  Google Maps